Pentru ca suntem tot timpul in sprijinul oamenilor, venim in intampinarea ta, cu cele mai profitabile oferte de finantare. Vei beneficia de toate informatiile si resursele necesare, astfel incat sa iti indeplinesti visul tau si al familiei tale: achizitia unei locuinte personale.

Descopera, in cele ce urmeaza, variantele de finantare puse la dispozitie de Maurer Residence Constanta si alege cea mai buna solutie pentru tine. O persoana specializata te va asista pe tot parcursul procesului.

Cumpara fara griji

Acum poti avea apartamentul pe care ti l-ai dorit datorita variantelor de plata pe care ti le punem la dispozitie. Poti opta intre posibilitatea de a plati in 3 transe, de a-ti intocmi un plan de finantare prin rate la dezvoltator sau de a te folosi de un credit bancar pentru achizitia apartamentului. De asemenea, iti mai punem la dispozitie optiunea de a plati integral valoarea apartamentului, caz in care beneficiezi de un discount din partea noastra.

Avand aceste optiuni in ajutorul tau iti va fi usor sa le oferi celor dragi caminul de care va veti bucura impreuna. Jumatate din clientii nostri aleg achizitionarea unui apartament prin modalitatea platii in rate. Venim in intampinarea nevoilor tale cu varianta de plata preferata.

Rate la dezvoltator
Plata integrala cu discount
Plata in trei transe
Credit bancar
Dacă vrei să intri cât mai repede în posesia noii tale case, ratele la dezvoltator sunt cea mai rapidă cale să îți îndeplineșți visul.
În cazul în care ai găsit apartamentul pe care ți-l dorești și vrei un credit de la bancă, acest proces se poate întinde pe o perioadă destul de lungă de timp și, astfel, vei pierde oportunitatea.
Te putem ajuta să ai căminul mult dorit, prin metodele de plată afișate mai jos:
30% Transa 1  la semnarea antecontractului de vanzare-cumparare.
30% pana la receptia apartamentului; 
40% in rate la dezvoltator timp de 36 de luni 
Prin plata integrală a apartamentului, beneficiezi de cea mai bună ofertă de achiziție! În plus, dacă alegi varianta plății integrale, vei avea parte de un discount din prețul apartamentului.
Investiti intr-o propritate cu valoare stabila pe termen lung, neafectata de inflatie.
Achitati integral la incheierea contractului pentru a beneficia de cel mai mic pret din oferta.
Opteaza pentru un avans de 30% la incheierea contractului, iar apoi platesti relaxat în functie de progresul lucrarilor!
In acest fel iti gestionezi eficient bugetul. De acum tu detii controlul investitiei tale!
30% Transa 1  avans la semnarea antecontractului de vanzare-cumparare
30%  Transa 2 la finalizarea ‘la roșu’ a structurii apartamentului
40%  Transa 3 la receptia apartamentului
Iti poti achizitiona locuinta la care ai visat prin accesarea unui credit bancar. In functie de cerintele fiecarei banci si de preferintele tale, poti beneficia de oferte avantajoase din partea acestora. Variantele disponibile pentru achizitie prin creditul bancar sunt:
Prima Casa
Credit Ipotecar

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta ta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

Cum iti putem fi de folos?

TELEFON

+40 728 111 777