Un impatimit al sahului si al fotbalului, putem spune despre Ciprian ca este un tip calculat, un bun strateg, capabil sa dezvolte strategii viabile si productive. II place sa gaseasca oportunitati pe care sa le fructifice in vederea atingerii obiectivelor companiei.

Fiind un om caruia nu ii lipseste ambitia, a cautat tot timpul dezvoltarea sa profesionala si personala, evitand plafonarea cu orice pret. Astfel, dupa o cariera ca agent de achizitii in domeniul deseurilor reciclabile, in cadrul celei mai mari companii din Sud-Estul Europei, Ciprian a decis ca are nevoie de o schimbare.

Cunoscand o buna parte din membrii echipei Maurer si atmosfera din interiorul familiei noastre, Ciprian a ales sa faca parte dintre cei care ajuta oamenii sa isi indeplineasca visul de a avea locuinta proprie.

Stim despre Ciprian ca este o persoana perseverenta, caruia ii plac provocarile, iar colegii spun despre el ca nu ii place sa piarda. Noi consideram ca acestea sunt valori care il vor ajuta enorm in activitatea sa si ne bucuram ca a ales sa si-o desfasoare in cadrul companiei Maurer.

Mult succes, Ciprian!

Ciprian iti sta la dispozitie pentru orice intrebare

TELEFON

0738663568