adas

De ce un penthouse in Constanta?

Cand vine vorba de confortul casei tale, vrei ca familia ta sa beneficieze de tot ce e mai bun. Intrucat, de multe ori, spatiul alocat locuintei ofera cele mai mari satisfactii in materie de confort, Maurer Residence Constanta iti pune la dispozitie un tip de apartament ce va impresiona, cu siguranta. Este vorba de locuintele tip penthouse, iar datorita pozitiei acestora in cladirea de locuinte, vei avea parte de mai multe beneficii.

Un sentiment unic
Locuind intr-un penthouse ai ocazia sa te bucuri de starea buna pe care ti-o da apartamentul, de fiecare data cand ajungi acasa. Odata ce intri in lift si apesi butonul ce duce la ultimul etaj, vei avea parte de pretigiul si un sentiment de “acasa” ce cu siguranta nu l-ai mai intalnit pana acum.

Liniste deplina
Intr-un penthouse intotdeauna va fi mai multa liniste din doua motive: este situat la o distanta mai mare fata de nivelul strazii iar vecinii de deasupra nu exista. Nu trebuie sa iti faci griji ca vecina isi probeaza tocurile in timp ce tu te odihnesti.

Terasa extinsa
Penthouse-urile noastre vin la pachet cu o terasa ce poate fi folosita oricum ai avea placere. Fie ca te bucuri de razele soarelui, alaturi de prieteni, fie ca vrei doar sa admiri privelistea oferita de acest apartament, sigur te vei indragosti rapid de terasa generoasa. .

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Loc de parcare asigurat

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

La Maurer Residence Constanta nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

Penthouse-uri noi in Constanta

Preturi incepand de la 129,000€

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

X