adas

Avantajele apartamentelor de 2 camere noi

Venim aproape de tine si de familia ta printr-o oferta de apartamente de 2 camere in Constanta. Compartimentate eficient, apartamentele pun in valoare fiecare centimetru patrat din suprafata acestora

Living-uri spatioase, bucatarii generoase inchise, dar si terase unde iti poti bea cafeaua in voie sunt caracteristici ce insusesc apartamentele din complexul Maurer Residence Constanta.

Un apartament cu doua camere in Constanta este ideal pentru familiile ce abia au inceput sa isi paveze drumul in viata, dar si pentru cei care acest drum este cunoscut si sunt la capitolul in care invata sa devina parinti.

De la calitatea materialelor si pana la atmosfera creata de Maurer Residence Constanta, apartamentele de 2 camere au toate caracteristicile necesare pentru a te bucura atat de spatiul generos, cat si de functionalitatea acestuia.

La Maurer Residence Constanta, toate apartamentele primesc finisaje premium, de cea mai buna calitate. Consideram ca acestea au un aport considerabil la confortul oferit, atunci cand o familie decide sa isi achizitioneze o locuinta. Plus ca, in majoritatea cazurilor, finisajele sunt alese dupa placul viitorilor proprietari, ceea ce, din nou, achizitionarea de apartamente noi constituie un avantaj.

Nu vei avea probleme cu tevile care alcatuiesc reteaua de apa. Chiar daca le schimbi pe ale tale, intr-un bloc vechi e posibil sa ai probleme din cauza celor de la vecini. La Maurer Residence Constanta apartamentele noi au instalatii de calitate, rezistente, care asigura buna functionare a acestora mult timp de acum incolo.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

Apartamentele de doua camere din Constanta, puse la dispozitie de Maurer Residence, iti vor aduce nu numai confortul si spatiul generoase ci si posibilitatea de a avea plaja la discretia ta. Intrucat ansamblul se afla la 7 minute de plaja Perla din Mamaia, te vei bucura de soare oricand vrei.

Apartamente de 2 camere noi in Constanta

Preturi incepand de la 60,900€

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care: